Hello fellows

Sitter å kollar på tv just nu. Igår va ja i nynäs å firade pappa. Vi käkade thaimat, fikade å snackade å sådär. Va mysigt å umgås med familjen lite. Hämtade ut två paket också, med gele å sen den nya lampan som tyvärr inte va så bra som ja väntade mej. Väldigt tråkigt.. Så den skickar ja tillbaka. Har inte provat gelén än ska göra de imorn tänkte jag. Ska bli spännande! Efter de så åkte ja hem iaf. Kollade på film me Danne å bara tog de lugnt.

Idag hade ja kund vid kl 11 å sen åkte ja till kista med mamma å kollade efter en ny lampa som ja såg på internet, å den va suuuper! Som min gamla lampa bara lite större men de gör inget de va bara lite. De e jättebra ljus å sådär så e riktigt nöjd! Ska köpa en till å ha den i nynäs så ja ser nått när ja gör naglar där. Den va ganska billig också 399kr å nytt lysrör för 99kr så de e as bra. Iaf blev lite kaos me lampan å allt för vi skulle ha två i vitt men de fanns bara en i kista så då skulle vi till Sollentuna men den dom hade var en annan lampa som hade ett annat lysrör å allt blev knas så vi lämnade tillbaka den å nöjde oss med en sålänge. Mamma ska kolla om den finns i handen istället. Så hoppas den finns. 

Imorn har ja kunder i nynäs. Två stycken, första vid 12 å andra vid halv 4. Men anyway ska kolla på tv nu sen laga mat, så vi hörs. Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0