Herregud, de va inte igår!

Gud vad ja är dålig på att uppdatera! Anyway har inte hänt så jättemycket på senaste, haft kunder å sådär som vanligt. En kul ska som har hänt är att ja gjorde naglar på Angelica som ja inte träffat på jättelänge, va ca 4 år sen vi sågs sist så de va jätteroligt! Sen har Danne fyllt år också men annars är de väl inget speciellt som hänt. 

Ja å Danne va på bio på hans födelsedag å kollade på Godzilla, den va helt okej ganska bra men inte värsta grejen. Idag har ja haft en kund å efter de så drog ja å Danne å kollade på fotbollsmatch på skinnaråsen. Sen drog vi hemåt å ja käkade sen drog ja å handlade. Kom hem å började med maten typ på en gång. Blev lövbiff med hemmagjord potatissallad, jättegott! 

Imorn (lr ja idag) har ja två kunder, å sen ska ja nog tvätta. Kanske går å kollar på Dannes turnering om ja hinner också. 

På måndag är de 2a juni å vet ni vad som händer då? Jo ja fyller år!! Wiho, 21 BARRE. Inte värsta grejen men men, har redan fått en present av mamma. Nya skor! Jättefina. Anyway ja ska nog gå å slagga nu men ska försöka å börja uppdatera mera igen! Ha det så länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0